Добре дојдовте на веб страната на Гоинвест

НИЕ СЕ ГРИЖИМЕ ЗА ПРИРОДАТА

Природата е нашиот најголем пријател и ние не би биле тука кога не би било така.

ЗА ВАШИОТ НОВЧАНИК

Предизвик за нас е Вие да добиете повеќе за Вашите пари.

И ЗА ВАШЕТО ВРЕМЕ

Особено внимание, секогаш обрнуваме на запазувањето на договорените рокови.

За нас

Гоинвест е успешна градежна фирма која е основана во 2002 година и има големо искуство во проектирање, изведба и надзор на станбени и деловни објекти, како и нивни ентериерни решенија.

Специјализирана и лиценцирана фирма за изведување на градби од втора категорија, со лиценца издадена од Министерството за Транспорт и Врски на Република Македонија. Во своето работење ги применува современите европски стандарди и иновации за сигурно, квалитетно, економично и здраво домување.

УСЛУГИ

ЕНТЕРИЕРНИ ПРОЕКТИ

Ве молиме погледајте некои од нашите ентериерни проекти.

ИЗВЕДБА

Изведба на некои наши проекти.

ЕКСТЕРИЕРНИ ПРОЕКТИ

Ве молиме погледајте некои од нашите екстериерни проекти

НАДЗОР

Проектирање, изведба и надзор.

ПОВЕЛЕТЕ НА КАФЕ

Да поразговараме за Вашите желби и потреби!

 

КОНТАКТ

РАБОТНО ВРЕМЕ

Од понеделник до петок

од 08:00 до 16:00 часот

 

АДРЕСА

ГОИНВЕСТ доол
ул. „Христо Татарчев“ бр. 69
Скопје 1000 Р. Македонија

j

КОНТАКТ

389 22700 620

389 2270 0622

goinvesting@t.mk

СЛЕДЕТЕ НЕ НА: